Jumaat, Februari 01, 2008

Pening...

Ryana dalam mode pening dua tiga ari ni... Ntah kenapalah... Manuskrip tu tak bersentuh sejak 2-3 ari ni... Haduiii... tak bergerak-gerak... Agak-agaknya kena keluar menikmati kehijauan alam kot...hahaha... baru idea nak dtg balik. Ni tgh tersangkut di part2 akhir ni... Hish... tak suka betul!
Waktu-waktu lapang begini (time otak tgh stuck), Ryana suka sangat nak klik sana, klik sini kat blog. Pergi merayap ke rumah member2. Dapat baca n3 kengkawan pun rasa pulih sikit semangat. Tak pun, try cari design baru utk jahitan manik. Ryana bukanlah pakar, tapi bolehlah utk diri sendiri. Nak buat utk org tu, belum mampu lagi kot rasanya... Buat sekadar suka2.
Nak membaca karya orang lain pun terasa x der mood. Kat rumah tu masih bersusun novel2 yg belum di baca. Teringin juga nak dapatkan karya terbaru penulis kegemaranku... Ramlee Awang Murshid (ungu Karmila). Tapi, memandangkan masih banyak yg bersusun, maka... Ryana batalkan dulu niat di hati. Tapi akan tetap dibeli dalam masa terdekat ni!

3 ulasan:

Abang Long berkata...

Salam hormat.

Emel jemputan telah dikirimkan, program lawatan oleh Kelab Peminat Novel ALAF 21.

Harap dapat meluangkan masa.

TERIMA KASIH

~marwati wahab @ aleya aneesa~ berkata...

susahkan nak bermain dengan mood ni kan ryana? samalah kte... mood ada pasang n surut...

Ryana berkata...

Betul Aleya, susah betul… Kalau seminggu, seminggulah mood nak menulis tu x dtg2. Dipaksa pun… setakat satu dua ayat jer yg keluar hehe…