Isnin, Disember 07, 2009

Wedding… wedding and wedding…

Cerita tentang wedding jer semenjak dua ni… Bz sangat dgn wedding. Tapi bukan wedding Ryana yer… Wedding my niece and my sis… ;) 
Semalam berlangsung majlis anak saudara Ryana di Danau Kota. Meriah dengan warna Hijau… 







Now to get ready with other wedding on 19th Dec. Huhu… make me serabut again… lol ;)






Wedding planner tak bertauliah bakal beraksi…hikhikhik ;)



>_<

3 ulasan:

erin zehana berkata...

hai ryana...tq coz sudi entri blog saya :)

raNt|ng pUtEh berkata...

salam..
danau kota??dkt ngn uma sye..
sblh 2 je..[setapak indah]..hee

btw..jz nk tny..
ryana kn yg wut cite asyraf n wafiy 2???bile nk kua buku??
rse mcm lame gler kot dok tggu ct 2..ke dh der kt psrn??

Ryana berkata...

Erin: Salam kenal dari Ryana… hehe ;) Sekali sekala je Ryana boleh blog hopping… ;)

raNt|ng pUtEh: Citer Wafiy dan Arsyad tu tgh diedit… sepatutnya kuar dec… tp mungkin dipinda ke awl thn depan… Harapnye sabarla menunggu ye… Naskah plg lama dan Ryana juga masih setia menunggu bila nak kuar citer tu… Dun worry, nanti Ryana update di sini utk info lanjut… ;)