Jumaat, September 25, 2009

Demi nama CINTA…

Aduduh… melodi dan lirik dua lagu dalam video klip kat bawah ni… sungguh menyentuh hati nuraniku… Abaikan video ya! Dengarin aja… ;)



Cinta tak bersyarat~ Element~



Kekasih yang tak dianggap ~Kertas~

Part yang paling touching ~ :


Kekasih yang tak dianggap.


Aku mentari, tapi tak menghangatkan mu
Aku pelangi, tak memberi warna dihidupmu…
Aku sang bulan, tak menerangi malammu
Akulah bintang, yang hilang ditelan kegelapan…


Cinta tak bersyarat


Demi nama CINTA,
Telah kupersembahkan hatiku hanya untukmu…
Telah kujaga kejujuran dalam setiap nafasku…
Kerna demi cinta…
Telah kurelakan kecewaku atas ingkarmu…
Sebab ku mengerti cinta itu tak mesti memiliki…

4 ulasan:

Bikash Nur Idris berkata...

Amboi, Ryana... tajuk novel baru eh? Mcm mana enjin menulis sekarang? Hangat ke? Jangan jd hangit mcm saya udah... ;)

Selamat hari raya eh.

Ryana berkata...

Harap2 la Bikash… Enjin baru nak panaskan balik… Huhu… terlebih makan ketupat agaknya…hehe…

Selamat Hari Raya juga…;)

Tanpa Nama berkata...

lagu cinta tak bersyarat, ada dalam movie apa ya?

Ryana berkata...

To Tanpa Nama;

Lagu ni kalau ikut pakcik google dalam sinetron Demi Cinta… Sorry dong.. nggak kenal sama pemerannya… :)