Khamis, Jun 14, 2007

Jadual hari ini...



14 June 2007

Hari ini aku bercuti. Malas sebenarnya nak bekerja sejak kebelakangan ini. Mungkin dah boring sangat kot mengadap customer sekarang ni. Tapi, walau boring macam mana pun, aku tetap menjalankan tugas dengan seadanya. Tak ada lah layan customer dgn sewenang-wenangnya. Masih ada kemesraan di situ.
Tapi bila balik rumah je... mesti rasa stuck sangat. Petanda suruh cari kerja baru agaknya. Memang tgh mencari juga tapi satu belum sangkut ni.
Kenapa nak cari kerja baru?
1. Tahap kebosanan yg melampau.
2. Boring dgn management.
3. Asyik2 buat benda yg sama.
4. Tak ada hati lagi dah.
5. 'Klik' kat office tu mcm dah byk berubah. Mcm gila kuasa je...

Conclusionnya memang boring sangat.

Lepas balik dari CC ni kejap lagi, layan pulak gmbr Korea kat PC . Hari ni memang jadi hari lepak sedunia dah ni... ;)

2 ulasan:

iejay berkata...

ryana iejay pun rasa boring dgn kerja sekarang ni... iejay suka kerja sekarang ni tapi sama macam ryanalah, iejay dah naik boring dgn management... tapi yalah zaman sekarang ni payah nak dapat kerja walaupun ada qualification dan pengalaman...bestnya kalau dapat tukar kerja kan?

ryana berkata...

Betul tu iejay...Ryana kat mPH ni, ok. kawan2 ramai dan memang mcm isi dgn kuku. Cuma kadangkala bosan dengan management yg nak sesuatu yg mustahil dari kita...